Bergvik köpcenter

Detta bidrag är en viktig del för att nå visionen ett jämställt Värmland.

Hela Värmlands Bergvik
På Bergvik är vi 1472 personer som jobbar för att skapa en mötesplats i Värmland.
På Bergvik finns en stark sammanhållning, en stolthet, en personlighet och en mångfald. Vi kallar den Bergviksanda. Den goda samarbetsviljan mellan aktörerna, det uppdaterade utbudet och viljan att göra det som ingen annan gör i form av omtanke, service och kommunikation gör oss till Bästa Bergvik.
Alla, såväl besökare som medarbetare, ska känna sig välkomna och inkluderade hos oss. Här utstrålar vi värme och omtanke, vi är hjärtliga och omfamnande.
För de som växer upp i Karlstad med omnejd i dag, är Bergvik en lika självklar del av det lokala arvet som Sola, Fröding, Löfbergs, Färjestad, Klarälven, Sandgrund, Lagerlöf och Sven Ingvars varit för tidigare generationer. En plats som funnits länge och som står för något roligt, något nytt, förväntningar och berikande intryck.
Bergvik är och har varit en viktig plats för Värmland och värmlänningar. Ett stort besöksmål och en viktig arbetsplats, som möjliggör många arbetstillfällen.
En plats som är, och som alltid varit, en viktig faktor för ungdomar och arbetslivet, och därmed betytt mycket för många värmlänningar. Vi låter nutid och dåtid samverka där igenkänning, nostalgi och känslor får ta plats.
– Det ligger i vår natur. Att matcha kombinationen av vår mångfald, vår plats och vårt arv. Allt detta gör oss till en viktig bit i pusslet Värmland. Tillsammans skapar ni en hållbar och jämställd mötesplats.”

> Mer information om Bergvik köpcenter.

Kontaktperson: Olof Ljungberg, olof.ljungberg@newsec.se, 073-944 41 18.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.